(032) 243 7520      (067) 374 9822      (050) 965 5357
     

 

 

 

Львів - місто історичне

У Львові важко не подружитись з музою історії Кліо. Адже вона приготувала для своїх шанувальників чимало цікавих сюрпризів. Тут багато історичних будинків, старих вуличок, провулків, двориків, де здається, що час зупинився у минулих століттях. А ще у Львові дотримуються давніх традицій, що зберігаються віками. Тут можна побачити львівян, одягнених в історичні костюми, або ж просто - по старосвітському. Чар старовини присутній в самій атмосфері Львова, в його чисельних історичних інтер'єрах, ретро-кав'ярнях, у чисельних цікавих музеях, у його легендах та історичних бувальщинах.  У Львові здебільшого нема потреби підробляти щось під старовину,  бо Львів сам собою є старовиною, розбитою та тисячі історичних фрагментів, які складаються у етюди, сюжети, історії, нариси, якщо хочете в епос чи поезію... довільний формат з багатьма невідомими... Не загубитись у цьому всьому історичному  лабіринті вам допоможе екскурсійна студія "Плай".

 

Львів - місто на кордонах

У Львові багато цікавих меж, границь і кордонів. Історичні, архітектурні та етно-культурні та релігійні, географічні і кулінарні, ботанічні та мистецькі. Ці межі допомагають орієнтуватись у Львові і є джерелом цікавої інформації з різних галузей. У долі міста завжди так чи інакше виступала його прикордонність. Це було (зрештою і є) місто на кордоні Сходу і Заходу, Європи і Азії, цивілізації і варварства, католицизму і православ'я, басейнів Балтики і Чорного моря, на межі маргінезу і аристократії, високої міщанської культури і сільської душевної простоти. Львів - направду унікальне місто: бо тут (і, зрештою лише тут) можна прослідкувати ледь вловиму межу між "маленьким Віднем", "маленьким Парижем" і "великими Перемишлянами" чи "великим Радеховом". А ще прикордонність веде до сумішей, цікавих схрещень і гібридів: часом відверто невдалих, інколи - смішних, а часом - феноменальних, до того, що називають - місцевий колорит. Пізнавати його - процес приємний і цікавий. Він теж має свої межі і кордони. Відчути цей колорит  -  можна у різний спосіб...  наприклад з екскурсійною студією "Плай"

 

Львів - місто естетичне.

Важко сказати чи краса колись врятує світ, але вона точно врятує Львів. Львів - місто настільки гарне, що його можна сміливо приписувати пацієнтам в рамках "терапії красою". І що ще цікаво: ця краса - динамічна. Часом особлива погода, пора року, часом пора дня, а може несподіваний новий ракурс, часом чудова кава і просто добрий екскурсовод  дозволять побачити красу, раніше від вас приховану. Краса у Львові - часто на різних рівнях і вимагає часу, неспішності, певного настрою... ще чогось. Наприклад: "подивіться - це чудова площа, унікальна за своїм історичним значенням та кількістю пам'яток архітектури, візьмімо хоча б будинок №... за останні 300 років, він майже не змінився. На вигляд невеличкий, майже мініатюрний, але придивіться, в його оздобі вжито ... скільки ви нарахували ?... аж 20 левів ?! А одинадцять латинських написів (над кожним вікном та над двома входами говорять ось про те, що... "

Говорячи про Львів можна сказати без перебільшення - це дуже гарне місто ! Найкраще про себе розкаже сам Львів. Проте якщо його мова видасться вам переповненою архаїзмами та незрозумілими словами - зверніться до екскурсійної студії "Плай".

 

 

 а ще...

 

Львів - місто левів

 

Львів - місто контрастів

 

Львів - місто традицій

 

Львів - місто... інше

Зв'яжіться з нами: ,

(032) 243 7520, (067) 374 9822, (050) 965 5357

м.Львів, вул.Зелена, 20, офіс 401