(032) 243 7520      (067) 374 9822      (050) 965 5357
     

 

ОГЛЯДОВІ ЕКСКУРСІЇ

 Оглядові екскурсії оптимально пасують тим, хто хоче побачити все найкраще у Львові за порівняно короткий час.  Ці екскурсії включають найцінніші памятки історії архітектури, вибрані інтер'єри минулого, унікальні музейні експонати, доповнені влучними фактами, захоплюючими історіями та легендами...

АВТО-ПІШОХІДНІ

ЛЬВІВ ЛЕГЕНДАРНИЙ

 

 Ця динамічна і насичена екскурсія представляє Львів в його багатстві і розмаїтті. Ретельно вибрані памятки як правило здатні подивувати найвибагливіших екскурсантів. Серед іншого відвідуємо: неповторну пл. Ринок, таємничий і старовинний вірменський квартал, пишний і величний храми Домініканів та св. Юра, феєричну і святкову Львівську променаду з Оперним Театром, маєстатичний і сповнений легенд Високий Замок ...

ЛЬВІВСЬКІ ДИВА

 

  Екскурсія ілюструє місця,  які вражають, захоплюють і вирізняються своєю унікальністю, естетикою, майстерністю ... Ретельно підібрані памятки здатні захопити,  закохати в себе і запамятатись надовго. Концепція екскурсії - побачити лише вибрані фрагменти, але фрагменти, заради яких варто приїхати у Львів. Цей тур для справжніх поцінювачів унікальних памяток, гарних краєвидів та емоційних сюжетів.

 7 ЕПОХ ЛЬВОВА

 

 На цій екскурсії ми рухаємось у хронологічній послідовності від княжих часів до сучасності. Концепція екскурсії дає екскурсантам  можливість почергово "зануритись" в ту чи іншу епоху, відчути і розглянути її з різних сторін. Ретельно підібрані місця найповніше передають атмосферу, "смак" епохи.

Розповіді про знаменні події, відомих особистостей, традиції і побут, а також... музика минулих епох послужать додатковими ілюстраціями.

ПІШОХІДНІ

КВАРТАЛИ СТАРОГО МІСТА

 

Ця екскурсія для тих, кого манить чар старовини, легенди, загадки і таємниці старих вуличок, букет епох та стилів, львівська бруківка, непересічні споруди та їх мешканці. А головне - це та неповторна атмосфера давнини, яку можна відчути. У супроводі майстра екскурсійної справи ви зможете розшифрувати загадкові написи на стінах, пізнати таємниці львівських левів, дізнатись про знаменитих львівян, самобутні львівські традиції.

ЛЬВІВ ЕПОХИ АВСТРІЇ

 

Знайомство з епохою світської розкоші та блиску, розповідь про період розквіту міста Львова, що на цілих півтора століття столицею коронного краю Галичини та Володимерії, «маленьким Віднем». Саме тоді Львів став таким витонченим та елегантним, яким ми знаємо його зараз, були збудовані споруди, що надали йому вигляду європейської столиці. Саме їм ми присвятемо цю передноворічну прогулянку.

 

 

 з питань замовлення екскурсій:

  тел: 067 374 98 22; 050 965 53 57; (032) 243 75 20; наш e-mail: [email protected]

 

ІНШІ ЕКСКУРСІЇ

 

ТАЄМНИЦІ ШЛЯХЕТСЬКОГО КАСИНО
 
 
 
  ВИННИЙ ТУР ЛЬВОВОМ
 
 
 
 ЛЬВІВ РОМАНТИЧНИЙ
 
 
 
ІНТЕР'ЄРИ МИНУЛИХ ЕПОХ
 
детальніше  детальніше   детальніше детальніше

 

 

Зв'яжіться з нами: ,

(032) 243 7520, (067) 374 9822, (050) 965 5357

м.Львів, вул.Зелена, 20, офіс 401