(032) 243 7520      (067) 374 9822      (050) 965 5357
     
місто мандрів, прогулянок, спацерів, зустрічей, відкриттів

 

 

 

       Львів місто з чудовою архітектурою, бурхливою історією, багатою духовною та культурною традицією. А ще Львів - місто з особливою, властивою йому романтикою і шармом камерних міських пейзажів... людей... запахів... звуків... тіней... епох... легенд і міфів, і чогось ще, що можна лише відчути але годі передати словами. Романтизм Львова відчувається в старовинних вузеньких вуличках, у  неповторних подвір'ях, в його парках та скверах, що додають свіжості та затишку; в чудових панорамних краєвидах, що відкриваються з львівських пагорбів і дозволяють обійняти місто з висоти пташиного лету, в особливій атмосфері львівських кнайп, що разом із запахом кави полонить ностальгією, навіює спогади і спонукає мріяти... Львів це місто інтимне, сентиментальне, що кличе до почуттів.

 

У Львові кожна прогулянка має шанс стати мандрівкою. Настільки, наскільки ти здатен бачити красу та розуміти символи минулого.

 

Екскурсійна студія "Плай" запрошує у мандрівку. Чи ви корінний львівянин/львівянка, чи вперше у Львові, чи може навіть проїздом - здійсніть свою мандрівку! А мандрівки бувають різні: Часом динамічно і по цілому місту, часом в темпі molto alegro і тільки по центру, а часом повільно, статечно і... тільки по одній площі, а можна від "Золотого Дукату" до "Дзиги" (200 м. - 1 год) : бо то не просто 200 метрів - то цілі епохи, кава, євреї, привиди і скарби, шедеври бароко і генії - примітивісти, бруківка і ліхтарі, і перша львівська газета і домінікани і веселий будинок ... якого ніколи не було, а ще русини і вірмени і вежа Корнякта... ось вже і до "Дзиги" рукою подати, точніше ногою пару кроків - осьдечки за цим поворотом...

 

Екскурсійна студія "Плай" запрошує у мандрівку старовинним містом Лева !

 на вас чекають...

 

 

Вуличками старого міста Місто храмів Місто кави Вечірній Львів Львів Романтичний
Старі вулички
Чудові храми Неповторна кава Вечірні барви Романтичні закутки


Зв'яжіться з нами: ,

(032) 243 7520, (067) 374 9822, (050) 965 5357

м.Львів, вул.Зелена, 20, офіс 401